Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag! på StudentConsulting

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Är du en flitig administratör med intresse för ekonomi? Är du dessutom i början av din karriär, vill arbeta som ekonomiassistent och vill utvecklas på ett familjärt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent i början av sin karriär för ett vikariat på heltid med start i början av september. Vår kund är en välkänd butikskedja för djur-, natur- och trädgårdsintresserade med huvudkontor i Malmö. I och med föräldraledighet behöver de hitta en ersättare som kan täcka denna position.

I rollen som ekonomiassistent hos det aktuella företaget kommer du att assistera huvudkontorets ekonomiavdelning med ärenden kring kassa/bank, kundreskontra samt leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna ingår att kontrollera och stämma av inbetalningar, följa upp kassaredovisning samt se till att bokföringen har kommit in. Du kommer även få arbeta med vanligt förekommande uppgifter på leverantörsreskontran, framför allt varufakturor i leverantörsfakturahanteringssystemet Mediusflow, samt hantering av påminnelser, mm. Det är viktigt att du har god erfarenhet av att arbeta med fakturor samt är flytande i svenska i tal och skrift.

Detta är en bred ekonomiroll som kommer ge en fantastisk start på karriären då man kommer samla på sig stor erfarenhet från redovisningsområdet.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli direkt anställd av vår kund i Malmö. Uppdraget är ett tidsbegränsat heltidsuppdrag med start i början av september och sträcker sig fram till juli 2022. Dina arbetstider kommer att vara sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:

Tjänsten är ett perfekt förstasteg för dig som vill arbeta inom ekonomi med en bred redovisningsroll, vi tror därför att du som söker är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom ekonomi eller liknande, men arbetslivserfarenhet kan ersätta detta. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll eller annan administrativ tjänst, detta är ett krav för tjänsten.

För denna rekrytering kommer vi att lägga störst vikt vid personliga egenskaper. Du som söker detta uppdrag är noggrann, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Vidare är du ödmjuk, jordnära och prestigelös. För att passa in i teamet tror vi att du har en naturligt god samarbetsförmåga och har en positiv inställning.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Kassa/bank, Ekonomiassistent, Ekonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag!
StudentConsulting Malmö Heltid
Ekonomiassistent för kommande uppdrag i Sundsvall!
Amendo Bemanning Sundsvall Heltidsanställd
Ekonomiassistent till stort bolag i Stockholm
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58417