Jobbet EKONOMIASSISTENT SÖKES FÖR DELTIDSUPPDRAG HOS ERSÉUS ARKITEKTER har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

EKONOMIASSISTENT SÖKES FÖR DELTIDSUPPDRAG HOS ERSÉUS ARKITEKTER publicerad av Resultat AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du ekonomistudent? Letar du efter en möjlighet att utvecklas vid sidan om studierna? Då har vi jobbet för dig!

Om företaget
Erséus Arkitekter startades 2002 och finns i både Göteborg och Stockholm, totalt är de ca 40 medarbetare. De jobbar framförallt inom fyra områden; bostäder, offentliga byggnader, stadsutveckling och kulturhistoriska byggnader. Nu söker de en tidsbegränsad förstärkning på ekonomiavdelningen i Göteborg! De söker en student som kan jobba ca 40%, extra viktigt är det att vara tillgänglig kring månadsskiftena då trycket är som högst. Erséus Arkitekter har sitt kontor på Stora Badhusgatan, högt upp i byggnaden med fantastisk utsikt över hamninloppet och nära till både kollektivtrafik och lunchrestauranger. Det är verkligen en lokal att trivas i!

Dina arbetsuppgifter
I dagsläget är det två som arbetar på ekonomiavdelningen. I rollen som ekonomiassistent på deltid kommer du stötta upp där det behövs och ha varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter: • Tidkortshantering • Kund- och leverantörsreskontra • Reseräkningar • Löneunderlag

Din profil
Vi tror att du är en ekonomistudent med tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Dessutom bör du vara snabblärd och kunna sätta dig in i arbetsuppgifter och rutiner utan problem. Hos Erséus Arkitekter kommer du att arbeta med drivna och engagerade medarbetare i en familjär atmosfär. Det är viktigt att du är en framåt och glad person som gärna hugger i där det behövs.

Framgångsfaktorer
• Student inom ekonomi på universitets- eller högskolenivå. • Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. • Tillgänglig att arbeta omkring månadsskiftet, samt löpande under månaden. • Flytande i svenska i tal och skrift.

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: December 2019 OMFATTNING: Deltid, ca 40% PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen, 073-039 44 00 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-10-31 Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till juli 2020 där du kommer att vara anställd på Resultat och uthyrd konsult till kundföretaget. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Referens

7740

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till