Jobbet Ekonomiassistent/Redovisningsekonom sökes på deltid i utkanten av Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent/Redovisningsekonom sökes på deltid i utkanten av Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
19 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren ekonom på jakt efter ett varierat och stimulerande deltidsarbete (70%) som ekonomiassistent/redovisningsekonom? Är du dessutom prestigelös, jordnära och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt?

Information om uppdraget:

Till en av våra kunder i utkanten av Malmö söker vi nu en erfaren ekonom för en deltidstjänst på 70 %. Tjänsten är en självständig och varierad roll där du arbetar brett med såväl ekonomiuppgifter som övriga kontorsgöromål hos företaget. Ditt huvudsakliga fokus ligger dock på ekonomirelaterade uppgifter, så som löpande bokföring, verifiering, kontering och betalning av fakturor, momsredovisning, samt i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Tjänsten är ett deltidsuppdrag med start omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Vi söker dig som är på jakt efter ett långsiktigt arbete på deltid 70%, med fasta arbetstider kontorstider måndag-fredag. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund vars kontor är beläget i utkanten av Malmö. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till det aktuella företaget, om alla parter är nöjda, efter 6 månader. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av självständigt arbete på ekonomiavdelning. Du har tidigare arbetat brett inom ekonomi och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Viktigt är att du är väl förtrogen med bland annat löpande bokföring, momsredovisning, månadsavstämningar, m.m. Vidare har du mycket goda datorkunskaper samt flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Som person är du noggrann, självgående och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk, prestigelös och trivs i en varierad roll där du får stötta med såväl kvalificerade ekonomiuppgifter som mer enkla kontorsgöromål. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41198

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Malmö).