Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Loomis jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Loomis på TNG Group AB

Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till Loomis

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi dig som är redovisningsassistent/ekonomiassistent till en spännande tjänst på Loomis i Stockholm!

Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla Loomis ekonomiavdelning? Bra! Vi söker nu för Loomis Sveriges räkning en ekonom som tillsammans i en grupp om tre kollegor kommer arbeta brett med ekonomi och redovisningsarbete.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Loomis kommer du få arbeta i ett dynamiskt och roligt företag med internationell närvaro. Du kommer att ha ett eget ansvar över ditt arbete och förväntas arbeta både högt och lågt.

Hos Loomis kommer du få arbeta i ett auktoriserat säkerhetsbolag med en spännande verksamhet och med internationell prägel. Du kommer som ekonom ha en nära relation direkt med personer ur verksamheten, utan filter.

Loomis erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spänning utmaningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  •  Anläggningsregister
  • Lagerredovisning
  • Samarbete med Front Office (Kundtjänst)
  • Vara ett stöd till verksamheten
  • Bokslutsarbete /Avstämningar
  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Kravhantering/samarbete med Intrum

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonom kommer du att ha en nära kontakt med verksamheten och vara tillgänglig vid frågor från olika delar av organisationen. Loomis jobbar varje dag med att effektivisera och automatisera deras processer så det är viktigt att du trivs med det arbetssättet. Du rapporterar du till Redovisningschef och sitter på Loomis kontor i Rotebro, 50 meter från pendeltågsstationen.

VEM ÄR DU?

Du har en högskolebakgrund eller yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning och minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra & leverantörsreskontra samt redovisning. Har du tidigare arbetat i ett större tjänstebolag med stora transaktionsvolymer, inom logistik eller distribution ser vi det som meriterade. 

Det är en fördel om du har arbetat i internationella bolag tidigare med tydliga deadlines och mål. Du är trygg i att använda Excel och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du är van att ta eget ansvar och är mån om bolagets bästa. Du kan agera på eget initiativ och kan prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du föredrar och trivs bäst i företag med högt tempo, där man gärna fokuserar och arbetar bort arbetspucklar för att få en behagligare period efteråt. Loomis präglas av en internationell arbetsmiljö, vilket gör att du behöver trivas i ett företag med högt i tak och snabba puckar. Du tycker om att lösa problem och gör det helst i samverkan med dina kollegor. Vi värderar din personlighet högt och vi ser att du, precis som oss, är social och kan bidra till ett gott arbetsklimat.


Eftersom Loomis är en säkerhetsorganisation, ställer vi höga krav kring att du som individ inte ska ha någon koppling till ekonomiska oegentligheter innan du blir anställd hos oss.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 68C4C9397AED45A08B08BED5786A5CEA