Jobbet Ekonomiassistent på heltid för kortare uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent på heltid för kortare uppdrag publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du redan erfarenhet av tjänster inom ekonomi men saknar någonting att göra en vecka i december? Är du kanske studerande och har det lugnt i skolan och vill få mycket värdefull erfarenhet inför framtiden? Eller vill du kanske helt enkelt dryga ut kassan inför 2019? Vi söker fyra ekonomiassistenter till Bravida som ska arbeta 13/12-21/12. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta i Agresso vilket är ett välkänt system och ger dig en väldigt bra merit inför framtida jobb.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bravida. Uppdraget kommer att vara på heltid och avser till en början 13/12-21/12.

Kandidatprofil

Som ekonomiassistent kommer du att använda dig av Agresso som arbetsredskap. Du kommer att upprätta projekt och arbetsordrar från ett bolag till ett annat inom koncernen.

* Är tillgänglig 13/12-21/12
* Har någon erfarenhet av ekonomi antingen från skolan eller arbetet
* Är snabblärd och teknisk

Det är meriterande om du
* Tidigare arbetat i Agresso eller liknande system
* Har relevant arbetslivserfarenhet

Övrig information

* Start: 13/12
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15018195-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till