Jobbet Ekonomiassistent på heltid för kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent på heltid för kommande uppdrag publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för ekonomi och har ett sinne för organisering? Är du initiativtagande och gillar att arbeta med administrativa uppgifter? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en ekonomiassistent på heltid. Kunden är ett växande företag inom tillverkningsindustrin och arbetsplatsen består av ett härligt och framåtsträvande team som succesivt utökas. Du kommer gemensamt med kunden att utforma tjänsten vilket ger dig ett stort ansvar och även en stor frihet.

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och kommer bland annat att bestå av lönehantering, fakturering och hantering av avstämningar samt fakturering. Vidare kommer du vara ansvarig för andra diverse administrativa uppgifter. Även andra arbetsuppgifter såsom leveransmottagning, uppackning och kundbemötande kan tänkas förekomma.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och sedan fortlöpa heltid under sex månader. För rätt person finns det en möjlighet till förlängning ute hos vår kund. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag till fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är initiativtagande och har ett öga för att se vad som behöver göras och inte tvekar att göra det! Du bör vara flexibel och ha ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare bör du som person ha god social och kommunikativ förmåga samt kunna vara självgående och noggrann. Du har goda kunskaper i office-paketet och är flytande i svenska samt engelska vad gäller både tal och skrift. Till sist är det viktigt att du är en lagspelare som trivs att jobba i team!

Det är meriterande om du tidigare arbetat med löner, fakturering, löpande bokföring och liknande.

Låter det här som något för dig, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42394

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomassistent sommarjobb Helsingborg Bravura

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.