Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent på deltid till Tuve Bygg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent på deltid till Tuve Bygg på Randstad AB

Ekonomiassistent på deltid till Tuve Bygg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du i början av din karriär och letar efter ett deltidsjobb som ekonomiassistent så har vi ett konsultuppdrag till dig! Till Tuve Bygg i Göteborg söker vi nu en ekonomiassistent som är tillgänglig på deltid.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som ekonomiassistent hos Tuve Bygg kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av hantering av leverantörsreskontran, ankomstregistrering av fakturor, inskanning, attestering, kontering, betalning och påminnelsehantering.


arbetstider.

Konsultuppdrag på deltid med start i februari/mars. Uppdraget beräknas initialt pågå i cirka 6 månader med god chans till förlängning. 


kvalifikationer.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent sedan tidigare. Har du tidigare erfarenhet av Agresso/Unit4 är det meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad, social och har ett positivt förhållningssätt. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emily Hann, konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374135