Jobbet Ekonomiassistent på deltid till Ekerö Pastorat har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent på deltid till Ekerö Pastorat publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Ekerö

Arbetsbeskrivning

Till Ekerö Pastorat söker vi en noggrann och effektiv ekonomiassistent på halvtid. I tjänsten kommer du att arbeta i en varierad roll med bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar.

Ekerö Pastorat är ett pastorat inom Svenska Kyrkan med en omsättning på runt 50 mkr och som sysselsätter cirka 50 medarbetare. Pastoratet består av tre församlingar; Adelsö-Munsö församling, Lovö församling och Ekerö församling. Pastoratet är också huvudman för begravningsverksamheten.

Rollen som ekonomiassistent är placerad i vackra och livfulla lokaler i Ekebyhovskyrkan på gångavstånd från Ekerö Centrum. Ekerö pastorat har en stor pågående verksamhet och i lokalen vid Ekebyhovskyrkan finns förutom själva kyrkorummet även pastoratets expedition, barn- och ungdomsverksamhet, heltidsförskola och kyrkogårdsförvaltning.

Arbetsuppgifter 

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Kollekthantering
 • Redovisning av avgifter, skatter, hyror och pastoratets andra tillkommande inkomster   
 • Utbetalningar
 • Hjälp vid budgetuppföljning och bokslut
 • Diverse administrativa arbetsuppgifter

Denna tjänst ingår i kanslienheten och dina närmaste kollegor kommer att vara en ekonom och en kanslisamordnare. På kanslienheten arbetar ni mycket nära övrig verksamhet och stöttar pastoratet med all ekonomisk information.

Kvalifikationer 

För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. God datorvana och erfarenhet av affärssystem är också ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Svenska Kyrkan.

 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper 

Vi söker efter en ordningsam och strukturerad person som också är plikttrogen och ansvarsfull. Som person är du vidare lugn, trygg och har sinne för humor. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Egenskaper som en stor portion tålamod likväl som god kommunikativ och pedagogisk förmåga är viktiga. För att trivas med arbetsuppgifterna och på Ekerö Pastorat är det viktigt att du värnar om och värdesätta relationer. Genuint intresse och nyfikenhet runt pastoratets verksamhet är viktigt och att du delar svenska kyrkans värderingar.

Mer om tjänsten

 • Tillsättning: 15 maj
 • Omfattning: halvtid 50%, fördelat på 4 dagar i veckan
 • Placering: Ekerö
 • Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kund om båda parter så önskar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS!  För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 


Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-859737-153286

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till