Jobbet Ekonomiassistent på deltid sökes med start i september! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent på deltid sökes med start i september! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi och vill samla på dig praktisk erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Är du flexibel, initiativtagande och inte rädd för att ta egna beslut? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en deltids ekonomiassistent till vår kund med start i september. Vår kund behöver stöttning och avlastning på kund- leverantörreskontra arbetet.

I denna roll kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Kundreskontra och leverantörsreskontra
- Bokföring och kontroll av leverantörsfakturor
- Påminnelsehantering & inkasso
- Diverse manuell bokföring
- Registrera genomförda betalningar
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Vår kund söker dig som studerar och kan arbeta ca 30-40/h i månaden dvs kan täcka upp vid toppar, samt heltid under sommarmånaderna. Tjänsten startar i september och löper på tillsvidare vid sidan utav dina studier. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan 08.00 – 17.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola. Har tidigare erfarenhet av kund- leverantörreskontra arbete så anses det meriterande men det är inget krav. Du har god förståelse för siffror och har god kunskap inom Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas på företaget krävs det att du är flexibel, serviceinriktad och van att hugga i där det behövs. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med olika funktioner, är social och uppskattar att vara en del av ett team. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43292

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Dafo söker ekonomiassistent Tyresö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent till Fora Stockholm Amendo Bemanning
Junior Business Controller till DeLaval Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Redovisningsassistent Stockholm Michael Page
Ekonomiassistent till stort internationellt bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page
Ekonomiassistent till bolag i City Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent Stockholm Aller media
Erfaren ekonomiassistent till norrort Stockholm Michael Page
Executive Trainee Stockholm CGI

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till