Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent med start omgående! jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent med start omgående! på Bravura

Ekonomiassistent med start omgående!

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du ett stort intresse för ekonomi och vill du arbeta i en dynamisk roll? Vi söker dig som vill arbeta med leverantörsres- och kundreskontra med start omgående!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för att löpande hantera och administrera företagets leverantörs- och kundreskontra. Du tar emot och läser in leverantörsfakturor som inkommer och säkerställer både korrekthet och kvalité. Du ansvarar bland annat för ankomstregistrering samt kontroll och val av kostnadsställe. Du ansvarar för att kontera, skicka leverantörsfakturor på attest och registrera dem i ekonomisystemet samt för att kontera och bokföra utlägg. Därtill arbetar du även med kundfakturering, avstämning av konton och bokföring av in- och utbetalningar. Du har daglig kontakt med både externa och interna parter. Vidare arbetar du mot flera bolag inom koncernen i nära samarbete med ditt team bestående av två medarbetare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Arbetslivserfarenhet av leverantörsreskontra och kundreskontra
• God datavana och kunskap i ekonomisystem gärna i Visma
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du nyfiken och motiveras av at sätta igång och driva ditt eget arbete framåt där du även bidrar med nya idéer och perspektiv. Du är grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt. Det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående.
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, kontering, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, avstämning, fakturahantering, faktura, , heltid, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3608801