Jobbet Ekonomiassistent med kunskaper inom fakturering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent med kunskaper inom fakturering publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en positiv och serviceorienterad ekonomiassistent som vill jobba med fakturering på ett välkänt företag!

Har du erfarenhet av fakturering och administration? Har du även arbetat med order och logistik? Just nu söker vi för kundens räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av fakturering. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en varierande och utvecklande roll på ett attraktivt bolag. Du ges möjlighet att arbeta med spännande uppgifter inom Marknad och försäljning gällande fakturering. Du kommer arbeta i ett team som prioriterar samarbete högt och som alltid strävar efter att leverera högsta kvalité. Som konsult genom oss på TNG erbjuds du även kollektivavtal, tjänstepension, friskvård och kompetensutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Agera stöd till Marknad och Försäljning gällande fakturering
  • Skapa och bearbeta underlag
  • Skapa kreditnotor vid behov
  • Utredning av fakturor
  • Administration av varierande karaktär

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll kommer du att ha många telefonkontakter med företagets kunder men även interna kollegor inom marknad, försäljning och ekonomi. Du kommer att vara placerad ute hos vår kund i fräscha lokaler i Stockholm. Uppdraget är planerat att starta snarast möjligt och slutar den sista oktober med option på förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som person är noggrann och ansvarsfull samt att du arbetar på ett strukturerat sätt då du i denna roll ansvarar för att självständigt arbeta i dina egna processer. Det är även av stor vikt att du kan prioritera och anpassa ditt arbete efter de uppgifter du har. Du bör även ha god samarbetsförmåga då du ingår i en grupp som stöttar och hjälper varandra när det behövs.
Vi tror att du som söker denna roll har erfarenhet av order och logistikflöde. Vi tror även att du som söker har jobbat med fakturahantering tidigare. Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet M3, antingen med fakturering eller andra uppgifter. 

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan idag!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

7D1CD02CC1064D0188D682B498237BC5

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till