Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent med inriktning mot hyresredovisning jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent med inriktning mot hyresredovisning på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Ekonomiassistent med inriktning mot hyresredovisning

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Rikshem tar nu nästa steg i utvecklingen med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Till vår ekonomifunktion i Stockholm söker vi nu förstärkning av en ekonomiassistent med inriktning mot hyresredovisning. Var med och väx på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag!
Som ekonomiassistent hos Rikshem har du stort eget ansvar men goda kollegor i teamet som stöttar. Du arbetar med en kombination av ekonomisk bokföring, kundkontakt och andra förekommande arbetsuppgifter. Det innebär bl.a. bokföring av hyror, aviseringar och hyresjusteringar, avstämningar, analys och rapportering. Du har kontakt med såväl våra hyresgäster som våra förvaltningskontor runt om i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Redovisning av hyror
  • Avstämningar
  • Aviseringar och hyresjusteringar
  • Kontakt med verksamhetens hyresgäster samt kollegor på våra förvaltningskontor
  • Stötta dina kollegor i det dagliga arbetet

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat 1-4 år som ekonomiassistent eller hyresredovisare inom fastighetsbranschen. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har erfarenhet från hyresjuridik eller affärssystemet Vitec. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi såsom KY eller högskola eller motsvarande kompetens.
Som person är du engagerad, noggrann och drivande och arbetar kontinuerligt för att utvecklas både själv och tillsammans med kollegor. Förändringar ser du som en naturlig del av vardagen och du trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du sätter kunderna, såväl externa som interna i fokus och arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå. Genom ditt arbete gör du skillnad på riktigt och nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.
Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning med start enligt ök. Du välkomnas till vårt kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till Hyresredovisningschefen. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Gabriel Spennare på [ Email address blocked ]

Om verksamheten

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du vill växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se
Vill du bli en av oss? Intervjuer sker löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.
Sökord: hyresredovisning, bokföring, ekonomi, hyresreskontra, ekonomiassistent, vitec,


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2CE5019629E94FB09C45FD06DCA800D0