Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent med fokus på Accounts Payable job in Lund at SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ekonomiassistent med fokus på Accounts Payable på SJR AB

Ekonomiassistent med fokus på Accounts Payable

SJR AB Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Företaget har sitt moderbolag i Sverige med flertalet försäljningsbolag runt om i världen. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för leverantörsreskontran. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med planerad start i mitten av augusti och för rätt person finns chans till anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst som ekonomiassistent är ditt fokus leverantörsreskontra samt inläsning och matchning av fakturor. Du kommer också sköta bankbetalningar, vissa avstämningar, kontering, reseräkningar samt andra adhoc uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning. Kontakter inom och utanför bolaget sker dagligen på både svenska- och engelska i tal och skrift. Meriterande om du tidigare arbetat i en internationell arbetsmiljö.

Din bakgrund

  • Några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent i en bred roll
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • God kunskap inom Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att passa i denna roll är du en person som är mycket trygg i din kunskap inom ekonomi. Du är inte rädd för att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete och vågar fråga om du fastnar i en arbetsuppgift. Du har en naturlig fallenhet för att få andra att känna sig bekväma i ditt sällskap och tycker om att interagera med dina kollegor i det dagliga arbetet.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid
Start:
Planerad start mitten av augusti
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-23. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent 

 

Rekommenderade jobb

Ekonomiassistent med fokus på Accounts Payable
SJR AB Lund Heltid
B-Chaufför till Postnord
Uniflex Skåne län - Hässleholm Heltidsanställd
Ej angett
Extrajobb som lagermedarbetare på natten!
Uniflex Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1196883-241936