Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent leverantörsreskontra på Meritmind

Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi för en mycket spännande kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontran!

Kunden är en internationell, partipolitiskt obunden ideell organisation och är en av de största privata miljö- och naturvårdsorganisationerna.

Till deras avdelning för verksamhetsstöd söker vi nu en initiativrik, analytisk, noggrann och självgående ekonomiassistent med god samarbetsförmåga. Tjänsten ingår i ett ekonomiteam på 5 personer som arbetar i nära samarbete med projektcontrollers, redovisningsekonomer och övriga kollegor.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av inskanning av leverantörsfakturor och utskick på attestflöde, skapande av betalningsunderlag, bokföring,  inläsning av filer, återrapporteringar och övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vem är du?

Personliga egenskaper som efterfrågas är framförallt flexibilitet och viljan att utvecklas och lära sig mer! Du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och hugger i där det behövs.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning.

Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift obehindrat.

Övrigt:

Tillträde: omgående

Anställning: Provanställning 6 månader med chans till fast anställning

Placering: Bergshamra, Stockholm

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind Carolina Löfgren 070-367 6703, alternativt på [ Email address blocked ] . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  •  Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  •  Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: STA-4110472