Jobbet Ekonomiassistent/löneadministratör sökes till vår kund i Halmstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent/löneadministratör sökes till vår kund i Halmstad publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning

Är du en handlingskraftig problemlösare med erfarenhet och/eller utbildning inom löner? Vi söker en effektiv, snabblärd och positiv ekonomiassistent på till vår kund i Halmstad med tillsättning omgående. Tveka inte ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Företaget du kommer arbeta på är ett stort internationellt företag med enbart ett kontor i Sverige. Du kommer ingå i ett arbetsteam av andra engagerade och drivna kollegor på kontoret. Kontoret ligger beläget i Halmstad lite utanför innerstaden.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga ekonomiassistent uppgifter inom löner med några exempel nedan:
- Löpande lönehantering
- Lönekontroller och korrigeringar
- Support till chefer och anställda inom koncernen
- Hantering och ansvar för upprättning av löner

Krav på kunskap inom Excel. Vår kund använder sig av affärssystemet Baan. Kunskap och erfarenheter inom detta system är meriterande men inget krav.
Tjänsten är på 100% och arbetstiderna är måndag till fredag 07:30-16:30. Tjänsten beräknas vara under 3-6 månader.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en glad, strukturerad och noggrann person som brinner för ekonomiskt arbete, framför allt löner. Vi ser även att du har erfarenhet eller utbildning inom arbete med löner. Som ekonomiassistent är det centralt att du är ordningsam, driftig och produktiv i ditt arbetssätt. Det är även viktigt att du har lätt för att lära dig nya system och uppgifter samt har ett stort intresse för ekonomi. Du bör också ha goda datakunskap och vara van att arbeta i Excel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men tveka ändå inte att söka om du är en nyexaminerad högskoleekonom.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49220

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till