Jobbet Ekonomiassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Eslöv

Arbetsbeskrivning

Lernia söker ekonomiassistent för uppdrag inom Eslövs kommun


Arbetsuppgifter

Ekonomi- och administrationsavdelningen är en stödfunktion inom  en av kommunens förvaltningar med 10 medarbetare som ansvarar för fakturahantering, bokföring, budgetuppföljning, ekonomisk analys, prognos, bokslut och utredningar.

Avdelningen arbetar tätt tillsammans, har varierande arbetsuppgifter, ett högt tempo och utgör varandras ersättare. Detta medför att du får en bred kompetens och kommer att ha möjlighet att utvecklas i rollen då du vid behov även kan stötta övriga funktioner inom förvaltningen i diverse arbetsuppgifter.

Arbetet innebär ett självständigt ansvar för kund- och leverantörsfakturor, kontering och fakturering avseende avgifter och inköp. Du kommer också att arbeta med avgiftsdebitering, uppbokningar av kostnader, utbetalning av utlägg, eftersökning av bidrag och viss hantering av sjuklönekostnader. Du kan även bli involverad i andra projekt som avdelningen driver.

Kvalifikationer

Du har utbildning med ekonomisk inriktning lägst motsvarande gymnasieekonom. Alternativt annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från programmen Raindance och Qlikview.

Vi söker dig som är lyhörd för verksamhetens behov, serviceinriktad, flexibel och inte räds nya uppdrag. Du är noggrann, har gott siffersinne och arbetar med att göra ständiga förbättringar. Vidare är du som person driven,  självgående, ansvarstagande, tar egna initiativ och har lätt för att lära dig nya saker. Vi förutsätter att du är en god lagspelare som gärna samarbetar med andra och bidrar till en god kollegial stämning.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning /Heltid/ Eslöv

 Information och tillträde

Arbetet utförs under sedvanliga kontorstider, måndag till fredag. Tjänsten är på heltid med start i  slutet av augusti. Du blir  anställd av Lernia Bemanning och uthyrd till Eslövs kommun.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta konsultchef Susanne Moe på 0722 54 11 54.

Varmt välkommen med din ansökan!


OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80511

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till