Jobbet Ekonomiassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Söker du ett uppdrag inom administration med mycket eget ansvar? Har du ett öga för detaljer och är en fena på fakturering? 

Då kan vi på Randstad ha ett spännande uppdrag till just dig. Just nu söker vi efter en ekonomiassistent till vår internationella kund i Malmö. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra en liten grupp som arbetar med kundservice och säljsupport. Du kommer att stötta teamet i både intern- och extern fakturahantering. Du kommer även att besvara inkommande ärenden via mail angående fakturafrågor. 


arbetstider.

Uppdraget är ett tidsbegränsat konsultuppdrag under perioden oktober till januari. 
Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex. 


kvalifikationer.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av fakturahantering och administration
  • Erfarenhet av att ha arbetat i SAP
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 
Som person ser vi att du är lättlärd och ha lätt för att att läsa processer. Vidare behöver du vara självgående och bra på att ta eget ansvar.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-09-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Danielle Giander, Consultant Manager, danielle.giander@randstad.se

Referens

201304140

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till