Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

EKONOMIASSISTENT jobb i Malmö på Tandläkarna Kockum och Kockum AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
EKONOMIASSISTENT på Tandläkarna Kockum och Kockum AB

EKONOMIASSISTENT

Tandläkarna Kockum och Kockum AB Malmö, Skåne län Heltid

Vill du arbeta med ekonomi i ett entreprenöriellt och välskött företag med trevliga kollegor mitt i stan? Trivs du i en tillväxtmiljö där det är korta beslutsvägar och högt i tak? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos oss vara den perfekta möjligheten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ekonomiassistent supporterar vår redovisningschef i både stort och smått. Du blir en viktig medarbetare inom vår ekonomifunktion och bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:   

  • löpande redovisning
  • avstämningar
  • kundinbetalningar
  • leverantörsbetalningar
  • hantering av påminnelser och krav
  • deltagande vid månads- kvartals- och årsbokslut
  • löneadministration
  • allmänna göromål på ekonomiavdelningen

Tjänsten är på heltid med placering på vår moderna klinik i centrala Malmö (Bergsgatan). Du rapporterar till vår redovisningschef och har också kontakt med våra olika kliniker runt om i södra Sverige. Tjänsten är förknippad med vissa månatliga arbetstoppar varför en privat situation som möjliggör flexibilitet avseende arbetstid är ett krav. Ordinarie arbetstid, på kontoret, är mån-fre kl. 08:00-17:00.

Kvalifikationer och personlighet

Du har några års relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, inom privata näringslivet. Eftergymnasial utbildning inom redovisning (t.ex. KY, YH eller IHM) ses som meriterande liksom erfarenhet från företag med flera mindre juridiska enheter. Erfarenhet av arbete i affärssystem/ekonomisystem är ett krav och har du dessutom arbetat i Fortnox är det en fördel. Du talar och skriver svenska obehindrat och är en van användare av MS Office. Utomordentligt goda kunskaper i MS Excel ses som en fördel.

Som person är du noggrann, välstrukturerad och service minded. Du har lätt för att se vad som behöver göras och sitter inte och väntar på nya arbetsuppgifter. Du har hög integritet, nära till skratt och trivs i en entreprenöriell miljö som då och då innebär snabba kast. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett motivationsbrev och CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: 
[ Link removed ]

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Kockum & Kockum är en av södra Sveriges största tandläkarklinikkedjor med 13 kliniker och ca 100 anställda. Vårt team består av allmäntandläkare, specialisttandläkare, hygienister och tandsköterskor med mycket bred kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder både förebyggande, funktionell och estetisk tandvård. Vi sätter en ära i att hålla oss uppdaterade vad gäller forskning och nya rön inom tandvård och använder oss av den senaste tekniken och beprövade metoder. Välkommen att läsa mer om oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 434266