Jobbet Ekonomiassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent publicerad av Dfind finance

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Ekonomiassistenter
Dfind Finance växer ständigt och våra kunder har ett stort behov av kvalificerade ekonomiassistenter till sina verksamheter. Därför söker vi nu dig som har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet av ekonomiarbete för att komma och arbeta hos oss som konsult. Detta innebär att du kommer vara anställd hos oss men arbeta på plats hos någon av våra kunder.

Exempel på hur din arbetsdag kan se ut innefattar ansvar för kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, löpande bokföring samt hantering av fakturor, betalningar och påminnelser. Rollen som ekonomiassistent är bred och innebär ofta många kontakter med kunder och intern personal.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kundens specifika behov och vi söker dig som vill vara med och göra skillnad ute hos våra kunder!

Vi får hela tiden in nya spännande uppdrag och med största säkerhet finns det något uppdrag som speglar just dig och din kompetens

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid, Konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: Löpande tillsättning, ansök därför redan idag.

Frågor? Kontakta Johanna Pettersson, johanna.pettersson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
För att vara aktuell för tjänsten som konsult ser vi gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning alternativt en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi vill också att du har ett par års erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning.

Du är bekväm med att använda dig av såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, noggrann och tycker om att utvecklas i ditt arbete. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsrelaterade situationer. I övrigt är du kvalitetsmedveten, lyhörd för synpunkter och engagerad i ditt arbete på alla plan.

Passar denna beskrivning in på dig så är du välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida www.dfindfinance.se och berätta mer om dina framtidsplaner. Vi tillsätter tjänster löpande, så ansök redan idag!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.

Referens

201189184

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till