Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent jobb i Landskrona på Ekbladhs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent på Ekbladhs AB

Ekonomiassistent

Ekbladhs AB Landskrona, Skåne län Heltid

Arbetsuppgifter 
I din roll som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team om tre personer där du huvudsakligen kommer att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt löne- och personaladministration. Arbetet utförs i Entré Hantverksdata, som är företagets ekonomi- och lönesystem.   

I arbetsuppgifterna ingår;

  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Vara behjälplig vid bokslut
  • Löne- och personaladministration
Tjänsten kan även innebära andra administrativa uppgifter då man inom företaget hjälps åt och arbetar över gränserna vid behov.   

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en genuin servicekänsla och som vill ha en roll med variation. Du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt ett par års erfarenhet som ekonomiassistent eller liknande roll. Du har god förståelse för ekonomi och redovisning och är strukturerad, noggrann och ansvarskännande i ditt arbete. Vi ser gärna att du har kunskap om eller erfarenhet av löneadministration, genom utbildning eller arbete, eller ett intresse att lära dig och utvecklas inom det området. 

Du har goda datorkunskaper och är van vid att arbeta i Officemiljö och med Excel. Har du erfarenhet av Entré Hantverksdata eller annat ekonomisystem är det meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. 

Som person är du social, kommunikativ och flexibel. Du är serviceminded och prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Du är självgående, bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i grupp och bidra med din kompetens. För tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ekbladhs erbjuder dig
Du kommer att tillhöra ett engagerat och prestigelöst team i ett väletablerat och framgångsrikt företag som värnar om gemenskap, kvalitet och service. Rollen erbjuder goda möjligheter att utvecklas och ta ansvar inom ditt arbetsområde. Ekbladhs har kollektivavtal och i tjänsten ingår arbetstidsförkortning, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Ansök
I den här rekryteringen har Ekbladhs valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19, vid frågor om tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 243036