Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent inom reskontra till Chalmers jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent inom reskontra till Chalmers på Poolia

Ekonomiassistent inom reskontra till Chalmers

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en fena på leverantörs- och kundreskontra? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent till Chalmers tekniska högskola. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig fram till sista mars 2022. Ta chansen idag och sök till ett av Göteborgs mest attraktiva lärosäten, urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med löpande hantering och utredningsärenden av leverantörs- och kundreskontra på Reskontraenheten. Det dagliga arbetet består av inkommande betalningar, kundhantering och registrering, fakturor. Arbete sker i ekonomisystemet Raindance samt e-handelssystemet Visma Proocedo.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
•   Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativs gymnasieutbildning inom ekonomi samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent.
•   Erfarenhet av löpande arbete samt utredningsärenden inom leverantörs-och kundreskontra
•   Goda kunskaper i MS Office
•   Goda kunskaper i Raindance
•   Obehindrad kommunikationsförmåga på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Meriterande är om du har arbetat i Visma Proceedo tidigare.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du vet att detaljer är viktiga och missar därmed inte en enda siffra i arbetet. Vi söker dig som är trygg i ovanstående arbetsuppgifter och självgående i uppgifterna. Då tjänsten innebär mycket kontakter trivs du i en social roll och bidrar till ett gott samarbete i teamet.

Är du rätt person för jobbet? Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60944