Jobbet Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra publicerad av TNG Group AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Vi rekryterar nu ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm!

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra? Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och söker nu nya utmaningar? Vi söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund i centrala Stockholm.

Läs mer här och välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en harmonisk grupp med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra och hjälper till när någon är borta för att gruppen alltid ska fungera. Gruppen lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du har också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du kommer jobba i mycket fina lokaler i centrala Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer ditt fokusområde vara:

  • hantering av leverantörsfakturor
  • kontering
  • avstämningar
  • påminnelsehantering

Du kommer även att stötta dina kollegor på hela reskontran. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med dina kollegor i ett reskontrateam på cirka tio personer och du rapporterar till reskontrachefen. Detta är en direktrekrytering till vår kund med en provanställning på 6 månader. Personen som har denna tjänst idag ska gå vidare och slutar vid årsskiftet. Vi hoppas därför att du kan starta i oktober för att få bästa möjliga överlämning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet från arbete inom leverantörsreskontra
  • gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann, även i situationer med mycket att göra
  • är systemkunnig och gillar att lära nytt
  • gillar att samarbeta med andra och är prestigelös i ditt arbete
  • har kunskaper både i svenska och engelska

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

C75BB8ADFFB54288AEEB79C3BCBAE6EA

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till