Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRA TILL NORCONSULT AB jobb i Göteborg på Norconsult AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRA TILL NORCONSULT AB på Norconsult AB

EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRA TILL NORCONSULT AB

Norconsult AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Norconsult AB.

Om företaget
Norconsult drivs och ägs av specialister inom arkitektur, bygg, energi, industri, infrastruktur, miljö, samhällsplanering, vatten, avlopp och en del annat som får livet att fungera. Tillsammans är vi samhällsbyggare med helhetssyn som tror på kraften i samarbete och kreativitet. Norconsult söker nu en ekonomiassistent till sitt redovisningsteam. På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team. Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Redovisningsteamet består idag av fem personer och du kommer att rapportera till redovisningschef. Teamets huvudansvar är att upprätta och säkerställa korrekta bokslut inom Norconsult Sverige. Du kommer att ansvara för leverantörsreskontran i två dotterbolag inom koncernen, Norconsult Fältgeoteknik AB och Norconsult Boreteknikk AS, samt stötta ansvarig för leverantörsreskontran i Norconsult AB. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara leverantörsfakturahantering inklusive kontering av fakturor samt ansvara för samtliga utlägg inom Norconsult Sverige. I rollen innebär det även att ha mycket kontakt inom verksamheten med olika befattningar och personer.

Din profil
Personliga egenskaper värderas väldigt högt i denna roll. Vi hoppas att du som ansöker innefattar nedan egenskaper: - Lagspelare - Prestigelös - Social - Driven - Öppensinnad - Noggrann

Framgångsfaktorer
- Erfarenhet av reskontraarbete. - Några års erfarenhet inom ekonomiarbete. - Förståelse för redovisningsflödet - Utbildad inom Ekonomi.

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse. vi ser gärna att personen är på plats under Mars 2022. OMFATTNING:100% PLACERING: GÖTEBORG LÖN: Enligt överenskommelse. KONTAKT: Markus Kask 0763-097335. SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-28. Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli tillsvidareanställd på Norconsult AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8079