Jobbet Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen i en koncernövergripande funktion och vara en del av ett team på 6 personer. Tjänsten kommer initialt att vara en del av vår konsultverksamhet där du kommer att bli anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning, med ambitionen om att kunden ska erbjuda rätt kandidat en fast anställning efter den första tiden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Självständigt ansvara för kundreskontran
  • Bokning & matchning ankommande betalningar samt utredning av differenser
  • Redovisning av dagskassor
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • Krav- och påminnelsehantering
  • Attest av utbetalningar
  • Eventuellt agera back-up för leverantörsreskontra

Vem är du?

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ett starkt driv. Du trivs bra med att arbeta i en roll där du har många kontaktytor och har en hög grad av självständighet i ditt arbete.

Vidare ser vi gärna att du är en proaktiv och initiativtagande person som vill utvecklas både på egen hand och ihop med resten av teamet. Du är ansvarstagande, noggrann och har en vilja att leverera kvalitet samtidigt som du på ett positivt sätt tar dig an nya utmaningar.

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har minst ett par års erfarenhet från att arbeta med kundreskontra. Du har goda kunskaper inom redovisning och bokföring, eftergymnasial påbyggnad är meriterande men inget krav. Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Jeeves är meriterande.

Du erbjuds

Du välkomnas in i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och trevlig atmosfär. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet, med ambitionen om att rätt person sedan går över i fast anställning hos kunden. Kunden är belägen på Östermalm i ljusa och fräscha lokaler nära både tunnelbana och Roslagsbanan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag .

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Referens

E53B7B0B9D4B4F5E8937C0A61EA5DE5A

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till