Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent inom kundreskontra jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent inom kundreskontra på TNG Group AB

Ekonomiassistent inom kundreskontra

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba med ekonomi och specialisera dig inom kundreskontra? Sök tjänsten som ekonomiassistent till vår kund i Stockholm!

Vill du jobba med utredningar och regelefterlevnad inom kundreskontra och betalningar? Det här är ett perfekt jobb för dig som vill jobba med ekonomi på ett stort bolag i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller kundreskontra. Du blir en del av ett härligt och familjärt team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Ni jobbar ständigt med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att:

  • hantera inkommande ärenden i ärendehanteringssystem
  • hantera enklare bokföring
  • administrera utbetalningar och transaktioner
  • följa upp mot kund
  • arbeta löpande med att utveckla arbetssätt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Du blir tilldelad en fadder under din introduktion.

Vår kund tillämpar en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån. De sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du tidigare jobbat har en akademisk examen inom ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundreskontra. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig flytande på svenska både i tal som skrift.

Att bidra till teamet och dess framgång ser du som en självklarhet. Vidare är det viktigt att du är positiv och driven. Du är proaktiv och initiativtagande till din natur och tar gärna de möjligheter som ges till vidareutveckling. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AEB3800668ED4DC2AE56E240F9A2210F