Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent i Stockholm på Randstad AB

Ekonomiassistent i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat 1-2 år eller nyligen tagit examen inom ekonomi med arbetslivserfarenhet från studietiden? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en konkurrenskraftig boost i karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.


ansvarsområde.

Uppdraget som ekonomiassistent är en del av vårt traineeprogram. Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult och samtidigt gå ett program för att utveckla dina soft skills tillsammans med ditt traineeteam. Konsultuppdragen ger dig möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee dessutom en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du även ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 


kvalifikationer.

Vi riktar oss till dig som vill arbeta med ekonomi i en roll som redovisnings-/ekonomiassistent och junior controller och har utbildning med inriktning mot exempelvis redovisning, ekonomistyrning eller revision. Längre fram i karriären lockas du av att utvecklas som controller, redovisningschef eller CFO. Vi söker dig som har en akademisk examen och har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har genom arbete under eller efter studierna grundläggande erfarenhet inom ekonomi, t ex kund- eller leverantörsreskontra, bokföring, enklare momshantering, kundfakturering m.m.

Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Ett exempel på utmaning är prioriteringen av sin egen tid och den stundtals varierade arbetsbelastningen i ett modernt arbete. Du har ett stort intresse att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem. Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre företag över hela Mälardalen (Stockholm, Uppsala, Södertälje och Strängnäs). Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet. Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska. 


ansökan.

Hör av dig till Matilda Lindberg, Consultant Manager Randstad Future Talent, på [ Email address blocked ] Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Datum för anställningsstart är förhandlingsbart utifrån din uppsägningstid, men vi ser helst att du är tillgänglig för start så snart som möjligt.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361918