Jobbet Ekonomiassistenter till Länsstyrelsen i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistenter till Länsstyrelsen i Stockholm publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du ute efter ditt nästa karriärskliv och har en tidigare bakgrund som ekonomiassistent eller liknande? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu ekonomiassistenter för uppdrag som handläggare på Länsstyrelsen i Stockholm. I denna roll kommer du att  ta emot, utreda och granska inkommande handlingar gällande hyresbidrag som inkommit till inkommit till följd av Covid-19 pandemin. Med dig i bagaget har du förutom minst ett års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent även goda kunskaper i MS Office, kunskaper i ekonomisystem (exempelvis Agresso, Raindance, m.fl.) samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Skulle du dessutom beskriva dig som noggrann, analytisk och flexibel? Då är du varmt välkommen med din ansökan – redan idag!
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Här kommer du att; 
• Ta emot inkommande handlingar, kvalitetssäkra uppgifter, begära in kompletteringar, söka ut relevant information och registrera i system.
• Presentera ärende för senior handläggare som beviljar stöd i två steg.
• Visst efterarbete med registrering av handlingar, arkivering och övrig administration.


arbetstider.

Heltid, med start 16 november 2020 till och med 31 mars 2021 (med möjlig förlängning t.o.m. 31 maj). 


kvalifikationer.

Här behöver du;
• Avklarad gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och tidigare arbetat med att hantera siffror och genomföra enklare analyser.
• Goda kunskaper i MS Office-paketet och i ekonomisystem (exempelvis Agresso, Raindance, m.fl.).
• God svenska i såväl tal som skrift.

För oss är det viktigt med personlig lämplighet. I denna roll ser vi att du är noggrann, flexibel och har en analytisk förmåga. Du har också en förmåga att kombinera detaljer med helhetsbedömningar och gillar siffror.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Ansök senast 2020-11-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Niclas Norenius Marander | [ Email address blocked ]  

Referens

201308774

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till