Jobbet Ekonomiassistent för kommande kunduppdrag i Växjö sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent för kommande kunduppdrag i Växjö sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i rollen som ekonomiassistent? Älskar du att lösa problem, har en god analytisk förmåga och vill ge bra service? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent innebär att arbeta med leverantörsfakturor, sköta bokningar och betalningar, kundfakturering, löpande bokföring och avstämningar av konton.

Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med dig som brinner för ekonomi. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder i Växjöområdet. Tjänsterna är på heltid med arbetstid kontorstid.

Vi rekryterar löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller har likvärdig erfarenhet från tidigare tjänst som ekonomiassistent. Du har god förståelse för helheten i ekonomiområdet där du också agerar på ett serviceinriktat och professionellt sätt gentemot kunder. Du kommer vara en del av ett härligt gäng kollegor som värnar om varandra och arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt. Du är prestigelös, samarbetsvillig och engagerad. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Låter detta som dig? Varmt välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42996

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till