Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent / Leverantöreskontra till ledande telekombolag jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent / Leverantöreskontra till ledande telekombolag på Bravura

Ekonomiassistent / Leverantöreskontra till ledande telekombolag

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara en del av ett företag som nyligen blev utsedda till topp 10 tillväxtföretag av Financial Times? Vill du även vara en del av ett start-up trots flera tusen anställda? Här får du möjligheten att vara med på en tillväxtresa med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ansvarar du, tillsammans med tre kollegor, för leverantörsreskontran (accounts payable) i några av företagen inom koncernen. Du ansvarar bland annat för ankomstregistrering samt kontroll och val av kostnadsställe. Du tar även hand om utåtgående betalningar i enlighet med finanspolicys samt stämmer av leverantörsskulder för att säkerställa att alla räkningar och betalningar redovisas och bokförs. Vidare är du med och underlättar i betalning av fakturor som betalas genom fakturapåminnelser i kontakt med kund. Slutligen är du även med och tar fram rapporter om status gällande leverantörsskulder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent där du arbetat med leverantörsreskontra
• Goda dator och systemkunskaper
• Grundkunskaper i bokföring och redovisningsprinciper
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Kan börja omgående

För att lyckas i rollen ser vi att du är en öppen och kommunikativ person som uppskattar samarbete med andra. Du har en god struktur i ditt arbete och kan enkelt prioritera rätt samtidigt som du är noggrann. Du trivs en växande och snabb miljö som förändras dagligen och kan enkelt koordinera dig fram samt hitta svar på frågor som inte alltid är givna. Vidare har du en öppen attityd till andra medarbetare och är allmänt positivt inställd. Slutligen ser du inget bekymmer i att utföra arbetsuppgifter som inte alltid ligger på ditt bord.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, heltid, Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3605701