Jobbet Ekonomiassistent / kundreskontra / leverantörsreskontra / deltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent / kundreskontra / leverantörsreskontra / deltid publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi och vill arbeta i en bred och utvecklande roll? Har du erfarenhet av att jobba inom ekonomi och är administrativt lagd? DirSys erbjuder dig att vara med på en spännande resa i en varierande roll.

Om företaget

DirSys erbjuder oberoende och strategisk rådgivning till organisationer som vill utveckla sin verksamhet med hjälp av IT med affärsområdena upphandling, metodstöd och strategi. De hjälper organisationer inom både offentlig och privat sektor med verksamhetsutveckling och frågor som berör ledning och styrning. Dirsys har som vision att vara ett pålitligt stöd vid förändring och utveckling av verksamheter med hjälp av IT och med ett tydligt fokus på kundens bästa. Företaget är sedan starten 2005 verksamma över hela Sverige. På kontoret i centrala Göteborg är du en del av en familjär gemenskap och företagskulturen präglas av engagemang för utveckling och att skapa innovativa lösningar.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du med att stötta företaget i det dagliga ekonomiska arbetet. Du arbetar nära företagets ekonomiansvarige och är behjälplig i uppgifter inom leverantörs- och kundreskontra där du arbetar med fakturering, utför avstämningar och skickar betalningspåminnelser . I rollen arbetar du också med att vara behjälplig vid månadsbokslut. Arbetet är av bred karaktär och du får möjligheten att arbeta självständigt med alla delar. Arbetet sker i Fortnox där kunder såväl som underlag för kundfakturering hanteras. Utöver detta ges du även möjlighet att vara med i projektarbetet för DirSys systemuppdatering. Denna tjänst är ett extrajobb för dig som studerar och du är anställd via Bravura.

Formella krav

• Pågående eftergymnasial utbildning på heltid, föredragsvis inom ekonomi och/eller redovisning • Obehindrade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska • Tidigare erfarenhet av kundreskontra, leverantörsreskontra och/eller redovisning. • Meriterande med kunskap i Fortnox Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer, som trivs i en roll där du får ge god service till dina kollegor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utifrån de ärenden som uppkommer. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du ser möjligheter i förändring och trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos DirSys. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Ekonomi, ekonomiassistent, redovisning, kundreskontra, kundfakturering, leverantörsreskontra, leverantörsfakturering, fakturering, bokföring, månadsbokslut

Referens

2493401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till