Jobbet Ekonomiassistent / ekonomi / kundreskontra till Shared Service Center har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiassistent / ekonomi / kundreskontra till Shared Service Center publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra som får energi av att arbeta tillsammans med andra? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest framgångsrika Shared Service Center.

Om företaget

Företaget är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. De har bestämt sig för att förändra IT-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med de löpande arbetsuppgifterna som innefattas inom kundreskontra samt bokslutsuppgifter. Syftet med rollen är att få det dagliga inflödet av förfrågningar och ärenden att fungera så bra som möjligt. Vanliga arbetsuppgifter är inbetalningar, påminnelser, inkasso, clearing av konton, återbetalning och avstämningar. Även att ge support internt som externt är en del av dina arbetsuppgifter för att besvara status på fakturor och ändra i systemen. I arbetet förväntas du att ge förstklassig support och att komma med förslag hur interna processer kan effektiviseras och förbättras.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi • Minst två års arbetslivserfarenhet från ekonomi där du arbetat med kundreskontra • Grundläggande kunskaper i bokföring • God system – och datavana • Meriterande med erfarenhet av SAP eller andra affärssystem För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är relationsorenterad och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Du har en god problemlösningsförmåga då du är lösningsfokuserad och har förmågan att ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du trivs i roller där du arbetar tillsammans med kollegor för att utveckla rutiner och processer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. • Det här är ett konsultuppdrag på heltid som inledningsvis varar under 4 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm, Solna Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomiassistent, ekonomisupport, ekonomi, leverantörsreskontra, Stockholm, support, SAP, SRM, IBX, internsupport, service, ekonomisupport, reskontra, heltid, IT, administration, system, ekonom, kundreskontra, stockholm, heltid, konsult, ekonomikonsult, reskontra, omgående, uppdrag

Referens

2462701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till