Jobbet Ekonomiassistent (extra och sommarjobb) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiassistent (extra och sommarjobb) publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker ett meriterande extrajobb samt sommarjobb inom ekonomi? Då har vi tjänsten för dig!
Student Consulting söker nu en ekonomiadministratör för ett meriterande extrajobb för dig som studerar ekonomi eller närliggande områden.

Information om uppdraget:

Du kommer att vara anställd av Student Consulting men jobba hos en av våra uppdragsgivare som är ett statligt bolag. Arbetsplatsen ligger på bekvämt avstånd från Porsön och universitetsområdet.

Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak bearbetning av fakturaunderlag och förberedelse av fakturor. Konvertering av fakturor sker därefter externt. Arbetet kommer att inledas med utbildning och introduktion. Arbetet med fakturering sker löpande två gånger per vecka och tar en till tre timmar per pass. Sista veckan varje månad kan antalet arbetstimmar vara högre.

Detta är ett flexibelt extrajobb som du med enkelhet kan kombinera med studierna. Vi jobbar med schemalagd arbetstid där vi planerar någon vecka framåt vilka dagar som arbetet ska utföras. Kunden har öppet vardagar mellan 8-16. Du som söker ser långsiktigt på detta extrajobb då detta är ett löpande uppdrag. Uppdraget kommer att starta under mars-april månad. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart du kan då vi bearbetar ansökningarna löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst 1 år kvar på dina studier och vill gå upp i arbetstid under sommarperioden. Det är en fördel du har någon slags erfarenhet av ekonomiarbete eller administration. Du är väl orienterad i de vanligaste datorprogrammen, tex Excel och Microsoft Outlook. Det är även meriterande om du har arbetat i ekonomihanteringsprogrammet Agresso. Som person är du självgående och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är initiativtagande och noggrann samt har en positiv, öppen och trevlig framtoning. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan på www.studentconsulting.se!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40568

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Luleå).