Skip to Content

Jobböversikt

Anställningstyp - HeltidsanställdObligatorisk erfarenhet - Ej SpecificeratJobbkategori - Administration - Kontor - Reception, Ekonomi - Inköp

Arbetsbeskrivning

Information om uppdraget

Driven ekonomiassistent med ett intresse för siffror sökes till ett företag i Vislanda.
Vår kund i Vislanda söker nu dig som vill ta dig an utmaningen som ekonomiassistent. Dina arbetsuppgifter innebär:

•Leverantör- och kundreskontra
•In/utbetalningar
•Tull och Intrastatregistrering
•Inkassohantering
•Ansvarig för Attest (super user)
•Bokslutsaktivitet samt dagbokföring
•Vara behjälplig med ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom andra bolag i koncernen.

Du kommer tillhöra en arbetsgrupp på ekonomer fördelade i sex olika länder som samtliga rapporterar till Finance Manager. På plats i Vislanda finns även en redovisningsekonom som ingår i teamet. Företaget tillhör en koncern som förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag runt omkring i världen. Företaget hjälper verkstadsföretag med maskiner, verktyg och tillbehör, produktionsoptimering samt utbildning och service.

Tjänsten är på heltid, arbetstid kontorstid. Du kommer bli direkt anställd av företaget där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kommer tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker sig som har ekonomisk utbildning på gymnasienivå alternativt universitet/högskola och har gärna ca 1-2 års erfarenhet av liknande tjänster. Du har goda kunskaper i Officepaketet och främst Excel. Du har en god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver god förståelse för ekonomisystems uppbyggnad.

I ditt arbetssätt är du strukturerad, analytisk och duktig på att prioritera vid tidvis hög arbetsbelastning. Du är driven, noggrann och självgående. Vidare är du flexibel och gillar att arbeta i team såväl som självständigt.

Vill du ta dig an en spännande utmaning och utvecklas i en bred roll som ekonomiassistent är detta rätt tjänst för dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
 

 
Ekonomiassistent med stort engagemang till Vislanda !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs