Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent, Sundsvall jobb i Sundsvall på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent, Sundsvall på Uniflex

Ekonomiassistent, Sundsvall

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Jobbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och känner dig redo för ett nytt spännande uppdrag? Då har vi tjänsten för dig! I rollen som ekonomiassistent kommer du få en omväxlande vardag där du tillsammans med teamet arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter. Det kommer innebära allt från fakturering, kund -och leverantörsfakturahantering samt in – och utbetalningar.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen tror vi att du har: • Avslutad gymnasial utbildning med inriktning ekonomi • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi • God systemvana och tidigare erfarenhet av Excel • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Som person är du duktig på att prioritera, strukturera och planera din arbetsdag. Självklart är du mycket noggrann, effektiv och innehar en god samarbetsförmåga. Du trivs med att ha koll på många saker samtidigt och presterar bäst i högt tempo. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ. Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56080