Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonomiassistent, Nacka jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonomiassistent, Nacka på Meritmind

Ekonomiassistent, Nacka

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Brightby Bemanning söker omgående en ekonomiassistent för kunds räkning som ligger i Nacka. Du kommer ha huvudansvar för kundreskontran och vi ser gärna att du har ca 2 års erfarenhet inom det. Den här tjänsten passar dig som vill ha ett eget ansvarsområde och är van att arbeta självständigt. Kunden är ledande inom kassasystem, kortterminaler och mobila lösningar inom restaurangbranschen i hela Europa. Det är ett mellanstort bolag och ekonomiavdelningen består av ca 5 personer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid ca 1 år med start omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hela kundreskontran
  • Mycket fokus på fakturering
  • Inbetalningar
  • Inkassohantering
  • Manuella ärendehantering
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och har ca 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men framförallt inom fakturering. Mycket god systemkunnighet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ekonomisystemet Navision. Excel är ett viktigt verktyg som du behöver behärska mycket väl för att kunna arbeta effektivt. Du behöver vara van att arbeta digitalt då du kommer arbeta mycket hemifrån och en del av upplärningen kommer ske via teams. Du behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Du trivs i att självständigt föra ditt arbeta framåt på ett strukturerat, noggrant och effektivt arbetssätt. Du kommunicera väl med andra, är initiativrik och har ett flexibelt förhållningssätt. Att ha ett nära samarbete med övriga kollegor är något du trivs med och räds inte för att ta nya kontakter. Du har ett positivt förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och vill bidra med en mycket god stämning på företaget.

Om Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Caroline Nicklasson, [ Email address blocked ]

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna


Ekonomiassistent
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: STA-4109908