SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systeminriktad Controller till global koncern jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Systeminriktad Controller till global koncern på Randstad AB

Systeminriktad Controller till global koncern

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Det här är en möjlighet för dig som har en mycket bra grund inom redovisning och ett starkt intresse för system och controlling. VINCI Energies är en global koncern i tillväxt som nu söker dig som gillar att vara en central personal inom en ekonomiavdelning. Du kommer att ta stort ansvar för systemutveckling, rapportering och säkerställande av kvaliteten i både intern och extern redovisning. Rollen innebär mycket kontakt med huvudkontoret i Frankrike och kollegor i andra europeiska länder.  

Huvudkontoret är placerat på Knipplekullen vid Sankt Jörgen Park. 

Tyngdpunkten i tjänsten ligger på att vara en sammanhållande länk inom koncernen och säkerställa kvalitet i rapporteringen. Du ser till att den sker korrekt och i utsatt tid och arbetar proaktivt för att uppnå detta tillsammans med dina kollegor. Rollen innebär övergripande controlling på koncernnivå i organisationen, där du arbetar nära anställande chef. Du har många kontaktytor på hemmaplan och utomlands och är en stödfunktion för controllers och redovisningsavdelningarna i dotterbolagen. Vidare är du ambassadör för koncernens värderingar och får möjlighet att driva små och stora frågeställningar både för den operativa verksamheten och för stabsfunktionerna. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som är civilekonom och har några års erfarenhet inom redovisning och för rollen relevanta arbetsuppgifter. Du har arbetat brett inom redovisning men framförallt har du förståelse för hur processer påverkar varandra. Ett önskemål är att du har erfarenhet av och förståelse för projektredovisning och successiv vinstavräkning. Erfarenheter som redovisningskonsult eller från revisionsbyrå är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenheter av SAP är en fördel men inte ett krav. Vi söker dig som vill utvecklas och ta nya steg och tycker om att anta nya utmaningar.

Du behöver vara flexibel, förändringsbenägen och utvecklingsorienterad. Du är också analytisk, noggrann och nyfiken på att lära dig. Du förhåller dig positivt till arbetsuppgifter och kollegor och tar ansvar för dina områden, oavsett vilka. 
För att det ska bli så bra som möjligt behöver du vara strukturerad och bra på att hålla deadlines. Givetvis är du intresserad av verksamheten och trivs med att ge support samt etablera och utveckla kontakter i organisationen. 


ansvarsområde.

  • Säkerställa att koncernens internredovisning efterlevs
  • Utveckla och förenkla ekonomiska rutiner
  •  Utveckla expertis i och kontinuerligt förbättra ekonomisystemet (SAP)
  • Säkerställa korrekt rapporteringen till koncernmodern
  • Vara ett centralt stöd i budgetprocessen och uppföljning av den

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201409339