SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

EKONOMIANSVARIG SÖKES TILL DET VÄXANDE BOLAGET TECHTRIBE! jobb i Göteborg på Techtribe AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
EKONOMIANSVARIG SÖKES TILL DET VÄXANDE BOLAGET TECHTRIBE! på Techtribe AB

EKONOMIANSVARIG SÖKES TILL DET VÄXANDE BOLAGET TECHTRIBE!

Techtribe AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du ha en roll där du har ansvar för hela det ekonomiska flödet och på sikt få möjlighet att utveckla en ekonomiavdelning? Då är detta rollen för dig!

Om företaget
Techtribe är ett växande bolag som erbjuder kompletta lösningar inom industriell automation. Teknik utvecklad av människor – för människor. Bolaget har ca 55 anställda och befinner sig mitt i en tillväxtresa, nu söker dem en Ekonomiansvarig som skall sköta företagets ekonomi och vara med på resan framåt. Vi är alla stolta över det vi presterar och levererar, vi brinner passionerat för teknik i alla dess former och vi fortsätter envist och gemensamt att sträva mot vår vision. Oavsett om du är i behov av en dedikerad samarbetspartner inom automation eller om du, liksom vi, brinner för teknik och vill bli en del av vår tribe – VÄLKOMMEN TILL TECHTRIBE.

Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiansvarig ansvarar du för bolagets ekonomi där du leder, utvecklar och styr verksamheten i enlighet med den årliga affärsplanen som tas fram av ledningsgrupp och styrelse. Du kommer även sköta följande: • Reskontra • Löpande bokföring • Bokslutsarbete • Löneadministration (Visma lön 600) • Rapportering • Succesiv vinstavräkning • Projektredovisning • Analysarbete

Din profil
Vi söker en självgående person som har gedigen kunskap av hela det ekonomiska flödet och som är trygg i bokslutsarbete (K3). Som person så är du social, noggrann och prestigelös. Du bör vara bekväm i Engelska både i tal och skrift. Om du jobbar som Redovisningsekonom i dagsläget och vill ta nästa kliv så kan denna roll vara rätt för dig. Tidigare erfarenhet som Ekonomiansvarig är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av projektredovisning samt succesiv vinstavräkning.

Framgångsfaktorer
• Självgående i Bokslutsarbete (K3). • Tidigare erfarenhet som Ekonomiansvarig är meriterande. • Erfarenhet av industribranschen är meriterande. • Erfarenhet av projektredovisning. • Erfarenhet av Pyramid.

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Ansökan
START: Enligt överenskommelse. OMFATTNING: 100% PLACERING: Göteborg, Västra Götalands län. LÖN: Enligt överenskommelse. KONTAKT: Markus Kask tel. 0763-097335 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-01 Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 8194