Jobbet Erfaren ekonomiassistent sökes till deltidstjänst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren ekonomiassistent sökes till deltidstjänst! publicerad av Framtiden AB

Deltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och ansvarstagande person? Vill du jobba på en stimulerande och utvecklande arbetsplats med trevliga kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med redovisning, fakturering mot leverantörer, bokföring och löner. Du kommer till en början gå bredvid en kollega för att lära dig alla rutiner och system för att sedan ta mer eget ansvar. Det dagliga arbetet sker i Visma Lön och Visma Admin.

Om företaget
Vår kund är ett träningscenter i Karlstad som erbjuder gruppträning, PT-konsultationer, massage, sjukgymnastik och träningsresor. De är 7 anställda som arbetar administrativ på kontoret, de har ytterligare anställda ute i centret som arbetar som intruktörer och i receptionen. Du kommer arbeta på en stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor där alla hjälper varandra.

Din profil
Skallkrav: - Gymnasial utbildning, gärna med inriktning ekonomi - Svenska i tal och skrift - Tidigare arbetslivserarenhet av redovisning, bokföring, lönehantering och fakturering mot levetrantörer - Kunskaper i Visma lön och Visma Admin Meriterande: - Kunskaper i Office-paketet, främst Excel - Engelska i tal och skrift Vi ser gärna att du som söker tidgare har arbetat med liknande arbetsuppgifter på små företag. Då det är ett litet företag är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och flexibel.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Placeringsort: Karlstad Omfattning: Deltid 50% Arbetstid: 8-12 Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Referens

21024

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till