Jobbet Ekonomiansvarig sökes till bolag i södra Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiansvarig sökes till bolag i södra Stockholm! publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig och tycker om att ha helikopterperspektivet? Sök då tjänsten idag!

Om företaget
Just nu hjälper vi ett bolag i södra Stockholm som tillhör en större koncern där de söker efter en ekonomiansvarig.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig kommer du ha följande arbetsuppgifter: • Självständig i bokslut • Koncernrapportering • Moms- och skattedeklarationer • Successiv vinstavräkning • Lönehantering • Interna mellanhavanden • Löpande bokföring • Kund- och leverantörsreskontra

Din profil
Vi söker dig som erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Då du sitter själv i rollen som ekonomiansvarig är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och vågar ta tag i saker där det behövs. Utöver det arbetar du noggrant, effektivt och tycker om att driva ditt eget samt företagets arbete framåt. Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom redovisning och behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

Framgångsfaktorer
• Erfarenhet av en liknande roll • Självgående i arbetsuppgifterna • Driven, ansvarstagande och arbetsam

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: omgående OMFATTNING: Heltid, 100 % PLACERING: Stockholm, Söderort LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Anna Järvinen 073-311 68 62 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-09-25 Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Järvinen, 073-311 68 62.

Referens

7863

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till