Jobbet Ekonomiansvarig sökes med start omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiansvarig sökes med start omgående publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad inom ekonomi? Trivs du bra med ansvar och vill växa in i ett bra företag? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig hos vår samarbetspartner kommer du att sitta med helhetsarbetet gällande ekonomi, allt från löner, löpande redovisning, leverenatörsreskonstra, bokslut och mycket mer. Din inledande tid hos företaget kommer bestå av en gedigen introduktion och du kommer rätt snabbt bli satt i arbete och få ansvar. Det kommer finnas kollegor som stöttar upp och även den tidigare ekonomiansvarige finns tillgänglig via telefon/mail.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
För att vara aktuell i tjänsten som ekonomiansvarig ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, vi ser att du tycker om att ta ansvar över ditt eget arbete, är självständig och driven. Du kommer sitta ensam på ekonomiavdelningen så det är viktigt att du är prestigelös och vågar ta hjälp av kollegor och tidigare ansvarig ekonom. Skallkrav: - Utbildning inom ekonomi - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Arbetslivserfarenhet inom branschen - Engelska - Affärssytemet: Pyramid

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Urval sker löpande. Ansök direkt!

Referens

21715

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till