Jobbet Ekonomiansvarig har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiansvarig publicerad av Omnipollo AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Omnipollo är ett svenskt bolag grundat år 2011 som producerar öl efter egna recept, vi har inget eget bryggeri utan samarbetar med andra bryggerier runt om i världen. Bolaget är under kraftig tillväxt och har gått från en omsättning på dryga 3 Mkr 2013 till 47 Mkr 2018. 

I takt med att vi växer ökar också behovet av en egen ekonomifunktion. Vi har hämtat hem redovisningen som tidigare varit outsourcad vilket är bakgrunden till att vi nu söker en Ekonomiansvarig. I denna roll blir ditt ansvar, utöver den löpande redovisningen,  att säkerställa att vi utvecklar processer och rutiner  kopplat till redovisningen. Du kommer även att bli projektledare för att hämta hem lönefunktionen från byrå, samt implementera ett nytt lönesystem. 


ansvarsområde.

Till dig som känner dig trygg i rollen som Ekonomiansvarig, uppskattar att hålla dig uppdaterad kring redovisningsprinciper och vill utvecklas inom controlling och analys kan vi erbjuda en spännande roll i ett tillväxtbolag. Då vi är ett mindre bolag söker vi dig som är prestigelös och flexibel och trivs i ett team som arbetar tight tillsammans. Vår förhoppning är att du i denna roll kommer att växa och utvecklas i takt med att bolaget utvecklas.  Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Gamla Stan. 


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

Rollen som Ekonomiansvarig är bred och innebär att du ansvarar för såväl legal som management-rapportering.  Vi söker dig som har relevant utbildning kombinerat med flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att arbeta självständigt samt kontinuerligt utvecklar processer och rutiner. Rollen som Ekonomiansvarig innebär många kontaktytor, inom hela organisationen, vilket kräver att du besitter en pedagogisk ådra samt god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. 


ansökan.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Finance, ansökan sker via www.randstad.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carin Wall på carin.wall@randstad.se 

Uppdragsgivare: Omnipollo AB

Ort: Stockholm kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-16

Kontaktperson: Carin Wall

Referens

201257671

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till