Jobbet Ekonomiansvarig / Ekonomichef till Axel Larsson Maskinaffär har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiansvarig / Ekonomichef till Axel Larsson Maskinaffär publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig på ett mindre bolag? Har du ett lösningsorienterat arbetssätt och trivs att skapa välfungerande rutiner för att förbättra arbetsflödena? Hos Axel Larsson Maskinaffär erbjuds du en tjänst där du får möjlighet att utveckla din roll du men även hela ekonomifunktionen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axel Larsson Maskinaffär.

Om företaget

Axel Larsson Maskinaffär är Sveriges ledande leverantörer av ventiler samt instrument och har sedan start år 1949 fokuserat på långsiktighet och närhet till sina kunder. De är ett fristående familjeföretag och strävar efter ständiga förbättringar inom verksamheten för att fortsätta ligga i framkant på marknaden. Ekonomiavdelningen består av en ekonomiassistent som du har personalansvar för och du rapporterar till CEO.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiansvarig på Axel Larsson Maskinaffär har du ett helhetsansvar för företagets ekonomi. Då du är ensamt ansvarig över ekonomifunktionen har du en bred roll där du arbetar med alla ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Konkret innebär det bland annat arbete med att säkra löneflödet, hantera så att moms och skatt betalas enligt regelverket, budgetering, prognosarbete, ekonomisk rapportering i form av månadsrapporter, kreditupplysningar, löpande avstämningar gentemot ledningsgruppen, kontakt med revisionsbyrån samt externa kontakter såsom bank och försäkringsbolag. Avslutningsvis genomför du även månads – och årsbokslut samt rapporterar och förbereder ekonomiarbetet gentemot styrelsen. Till din hjälp har du i teamet en ekonomiassistent som hanterar leverantörsfakturor, löpande redovisning, är behjälplig vid månadsbokslut samt Eurocards-hantering. Denna roll utgör en central funktion i bolaget där du är med och fattar beslut kring verksamheten och vi ser gärna att du är en person som tycker att förändring och effektivisering av arbetssätt är något positivt. Du ansvarar även för att se över moderbolagets samt ett fastighetsbolags rapportering och sammanställa den.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet • Minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisnings – eller ekonomichef på ett mindre bolag där du har haft ett helhetsansvar • Mycket goda kunskaper i Officepaketet • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift Som person drivs du av att ta ett helhetsansvar över ditt arbete och bidra med din expertis och erfarenhet för att utveckla verksamheten genom genomtänkta beslut. Du trivs i en självständig roll där du planerar och styr avdelningens arbete för att säkerställa ett korrekt arbetssätt. Då du är ensamt ansvarig för ekonomifunktionen är du initiativtagande och vågar ifrågasätta på ett ödmjukt sätt när saker inte tycks stämma. Då rollen innebär flera kontaktytor är du social och trivs att samarbeta med andra för att genomföra arbetet på bästa sätt. Vidare är du en ledare som generöst delar med sig av sin kunskap och som är genuint intresserad av att ge medarbetarna och organisationen förutsättningar som leder till framgång. Slutligen ser vi att du analytisk och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående, men vi kommer genomföra intervjuerna först under augusti månad. Välkommen med din ansökan! Sökord: CFO, ekonomiansvarig, redovisning, redovisningsekonom, ekonom, redovisningsansvarig, heltid, Stockholm, upplands väsby, norrort,

Referens

2822301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till