Jobbet Ekonomiadministratör till växande bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiadministratör till växande bolag publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning


Är du en vass och noggrann ekonomiadministratör som skulle trivas i ett snabbväxande bolag? Du ska du självklart söka tjänst hos vår kund i Sundsvall. Vår kund har kontor två kilometer norr om centrala Sundsvall. Bolaget arbetar med internethandel och närvaro på mässor och köpcenter. Hos vår kund råder det bråda dagar då bolaget växer i ett raskt tempo. De behöver nu dig som snabbt kan komma in i arbetet med de dagliga löpande ekonomiuppgifter.

Kvalifikationer och egenskaper
Hos vår kund går det snabbt så här gäller det att vara en flexibel person som har lätt för att ställa om siktet när så behövs. Vi vill att du är noggrann och beredd att kavla upp och köra på i ett snabbt tempo.

Om företaget
Vår kund är ett snabbväxande bolag med en spännande produktportfölj, Här är högt i tak och bolaget genomsyras av hög framtidstro.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vår kund med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström på katarina.jonestrom@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

4653

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till