Jobbet Ekonomiadministratör till kund i Karlstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiadministratör till kund i Karlstad publicerad av Poolia

Full-Time
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Just nu söker vi en Ekonomiadministratör till en av våra kunder i Karlstad. Vill du arbeta på ett stabilt företag i framkant? Samt drivs du av att leverera god service? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Tillträde är efter överenskommelse.

Om tjänsten
Som Ekonomiadministratör hos vår kund får du arbeta i en bred roll. Utöver arbetsuppgifter inom ekonomi, stöttar du säljorganisationen med att hantera enklare order, exempelvis lagervaror. Du är även behjälplig med andra administrativa arbetsuppgifter som rör kontoret och fastigheten, samt främjar för en god trivsel på arbetsplatsen. Arbetsuppgifterna innebär bland annat: • Löpande bokföring • Hantering av kund- och leverantörsreskontra • Månadsavstämningar • Hjälpa säljorganisationen med hantering av order • Posthantering, inköp, bokningar • Annan vanlig förekommande administration Tjänstens placering är på huvudkontoret i Karlstad. Resor kan förekomma så körkort är ett krav. Mer information om tjänsten och arbetsplatsen lämnas vid en intervju.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bakgrund inom ekonomi, antingen från utbildning eller genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom tillverkningsindustrin. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska i skrift och tal. För att passa i rollen ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver ha ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57637

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till