Jobbet Ekonomiadministratör till Göteborgs Stad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiadministratör till Göteborgs Stad publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av ekonomiarbete? Trivs du att arbeta i en administrativ roll och brinner du för ekonomi? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Ekonomiadministratör till Göteborgs stad.

I rollen som Ekonomiadministratör kommer du tillhöra Ekonomiavdelningen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge stöd till verksamheten avseende fakturahantering och beställningar i olika ekonomisystem. Det innefattar att vid behov sköta kontakter med kunder och leverantörer i dessa frågor. Som ekonomiadministratör arbetar du också med ekonomiska kontroller och avstämningar, löpande bokföring av likvida händelser och rättelser samt bistår verksamheten med att ta ut redovisningsdata från ekonomisystemet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig över 1 år med möjlighet till förlängning. Det innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos Göteborgs Stad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet varav 2 år i relevant befattning
- Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning alternativt motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av redovisningsarbete
- Erfarenhet av arbete med kund – och leverantörsreskontra
- Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Stämmer ovanstående in på dig och låter tjänsten intressant? Gör då din ansökan senast 17 december 2018.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45700

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till