Jobbet Ekonomiadministratör till bolag i Kiruna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiadministratör till bolag i Kiruna publicerad av Amendo Bemanning

Full-Time
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Till ett längre uppdrag hos vår kund i Kiruna söker vi en driven och ansvarsfull ekonomiadministratör. Trolig start för uppdraget är 1/12, arbetsplatsen är belägen i Kiruna. Hos kunden kommer du att arbeta med vanligt förekommande administrativa uppgifter. Fakturering och lönehandläggning är några exempel på dina ansvarsområden.  

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har gymnasieexamen eller högre, gärna inom ekonomi samt några års erfarenhet av administrativt arbete. Du har vana av fakturering och meriterande är om du har erfarenhet av lönehandläggning. Du är noga, ansvarsfull, driven och har hög servicegrad, man skulle kunna säga att du har skinn på näsan. 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonomiadministratör till bolag i Kiruna 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Pernilla Keusch, [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonomiadministratör till bolag i Kiruna. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-968934-182344

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till