Jobbet Ekonomiadministratör sökes till ledande aktör i Norsborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiadministratör sökes till ledande aktör i Norsborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet inom administration och ekonomi? Vill du bli del av ett bolag i tillväxtfas och ta nästa steg i karriären? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Ekonomiadministratör hos vår kund i Norsborg. Vår kund grundades 1964 och omsätter idag omkring 900 Mkr med cirka 850 medarbetare över hela Sverige. De är en rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Deras kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Som deras nya Ekonomiadministratör kommer du att avlasta ekonomiansvarig i bland annat veckorapporter, fakturering, krediteringar samt diverse administrationsarbete. Vår kund erbjuder en bred och varierande roll inom ekonomi i en öppen kultur där samarbete, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

-Avstämningar
-In- och utbetalningar
-Bokföring av licens
-Stötta upp vid månadsbokslut
-Skriva veckorapporter
-Fakturering
-Leverantörsreskontra
-Påminnelser och inkassohantering
-Ta fram underlag för utbetalningar av företagsskatt och moms
-Dagligen uppdatera mailinkorgen samt svara på inkommande samtal i telefonväxeln

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund belägna i Norsborg. Tjänsten är en långsiktig tillsättning på heltid med mycket stora möjligheter till övertag av kund. Rollen förväntas startar så snart vi har hittat rätt person. Har du några andra funderingar gällande rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett par års tidigare erfarenhet inom administration samt enklare ekonomiuppgifter. Det krävs att du besitter fullständig gymnasieexamen och eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande. Du har goda kunskaper inom Excel och vi ser gärna att du har erfarenhet inom Affärssystemet IFS. Som person är du positiv, framåt och rak som har utmärkt kommunikationskunskaper. Vidare ser vi gärna att du är stresstålig och besitter en hög arbetsmoral. Rollen kräver att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är prestigelös och har fallenhet för att skapa goda relationer och tycker om att arbeta i ett företag där alla är varandra behjälpliga. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52781

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till