Jobbet Ekonomiadministratör sökes till Hägersten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiadministratör sökes till Hägersten! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för ekonomi och inköp? Trivs du i en roll där du får stötta där du behövs? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett aktiebolag som arbetar med leverans och påfyllning av sjukhusutrustning. Till deras kontor i Hägersten söker vi nu en ekonomiadministratör!

I din roll som ekonomiadministratör kommer du att stötta tre kollegor i dagliga arbetet. Du kommer bland annat att avlasta i bokföring, uppdatera avtal- och inköpspriser, hantera statistik till både kunder och leverantörer såväl som du kommer att göra en del inköp och stötta i övriga administrativa arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Hägersten. Tjänsten är på heltid med start omgående. Rollen inleds som ett konsultuppdrag i 6 månader, med goda chanser till övertag hos kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi. Du som söker har minst gymnasiekompetens inriktad mot ekonomi, där akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande är starkt meriterande. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du är serviceminded och har lätt för att lära, trivs att arbeta i högt tempo och stötta där du behövs. Du har goda kunskaper i Excel, där erfarenhet från NAV är meriterande. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44423

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomichef till VSM-gruppen Stockholm Finance Recruitment
Administratör till PwC Stockholm The Pace
REDOVISNINGSASSISTENT TILL ALCADON Stockholm Resultat AB
Klottersanerare till ett ledande saneringsföretag Stockholm Team-Builder Rekrytering och Bemanning AB
Junior Controller till internationellt bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page
Redovisingsassistent Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till