Jobbet Ekonomiadministratör sökes till finansbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonomiadministratör sökes till finansbolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för ekonomi? Har du tidigare erfarenhet av kundservice? Vill du arbeta som ekonomiadministratör på ett finansbolag? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Grenkeleasing AB är ett finansbolag inriktat mot leasing och bank med fokus på IT/teknik. Företaget är ett dotterbolag till en tyskkoncern och är etablerat i 30 länder. Till deras backoffice-team söker vi nu efter deras nya medarbetare. På kontoret i Stockholm sitter ca 15 person och du kommer att tillhöra ett team om tre personer. Det är ett ungt och glatt team du kommer att arbeta tillsammans med!

I din roll som ekonomiadminstratör kommer du bland annat att ta emot inkommande samtal från kunder som har olika förfrågningar. Du kommer även att sitta med inkassohantering, avtalshantering, leverantörreskontra och kundreskontra.

Tjänsten är på heltid och under kontorstider. Uppdraget beräknas starta så snart vi hittar rätt kandidat och löpa på i cirka 1 år med chans till förlängning och övertag. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har sitt huvudkontor i Kista.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi. Du som söker har minst gymnasiekompetens inriktad mot ekonomi, där akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande är starkt meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant erfarenhet inom kundreskontra, leverantörreskontra, avtalsadministration och kundservice. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även meriterande om du behärskar tyska. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, analytisk, tålmodig och stresstålig. Du har goda datakunskaper. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43406

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomiassistent till Fora Stockholm Amendo Bemanning
Ekonomiassistent till stort internationellt bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Dafo söker ekonomiassistent Tyresö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiadministratör till Baux Stockholm Academic Work
Driven lönekonsult/projektledare till Amesto Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
SBG Byggen söker en löneadministratör Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
KPMG söker nu en kunnig lönespecialist Stockholm Wise Professionals
HR/löneadministratör till stort internationellt bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Redovisningsekonom på 50% till uppdrag i centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent Stockholm Aller media
Löneadministratör till kund i Solna Stockholm Wise Professionals
Administratör till juristbyrå! Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till