Jobbet Ekonomiadministratör / Ekonomiassistent / Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomiadministratör / Ekonomiassistent / Administratör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av ekonomi och administrativt arbete? Här erbjuds du en varierande och omväxlande tjänst på ett familjärt företag där du kommer arbeta brett med olika administrativa och ekonomiska fokusområden.

Om företaget

Triomec Service AB, som idag är en del av en koncern med totalt 4 bolag, bildades 2004 och är en auktoriserad Tennant Servicecenter-verkstad. Triomec är specialiserade på Tennants städmaskiner, men servar och reparerar även andra märken. De verkar främst i Stockholm och Mälardalen och har idag 5 medarbetare som sitter i ljusa lokaler i Huvudsta. Triomec har som målsättning att vara snabbare, mer kostnadseffektiva och mer kundorienterade än någon annan på marknaden. Koncernen som Triomec tillhör är familjeägd och består av företagen KMG Maskinservice, Sorma Sverige, Triomec Service och Orange Clean. Den familjära andan är något som lyser starkt genom alla företag i koncernen. Förutom ett tätt samarbete mellan företagen i koncernen ligger också stor vikt vid att medarbetarna ska trivas och känna sig uppskattade, varje dag och lång tid framåt.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du brett med arbetsuppgifter av administrativ och ekonomisk karaktär. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera och bokföra inkommande och utgående kund- och leverantörsfakturor, månadsbokslut och avstämningar inför årsbokslut. Du arbetar även med löpande uppgifter som felsökning i fakturaflödet där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser. Vidare är du ansvarig för vissa inköp, inventeringar, statistiska sammanställningar, allmän registervård samt övriga kontorssysslor. Du kommer att arbeta på Triomecs kontor i Huvudsta tillsammans med Triomecs servicechef och 4 servicetekniker. Under din inlärningsperiod arbetar du tillsammans med KMGs ekonomi- och HR-ansvarige, som du har en kontinuerlig kommunikation även framåt. Tillsammans med dina koncern-kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomi- och administrativt arbete på företaget. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-16.30. Under sommarmånaderna arbetar du 08.00-14.00 på fredagar.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av ekonomisk och administrativ natur, exempelvis av löpande bokföring, reskontra och/eller fakturering • Datorvana och kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift • Meriterande med erfarenhet av arbete i affärssystem, i synnerhet Pyramid • Meriterande med branschvana För att lyckas i rollen är du en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är duktig på att prioritera och strukturera din dag och har förmågan att ta egna initiativ. Vidare är du intresserad av siffror och trivs med ett varierande arbete. Eftersom du arbetar på ett mindre företag är du flexibel som person och kan hugga i där det behövs. Du kommer att vara en del av en koncern där samarbetsförmåga och prestigelöshet är egenskaper som värdesätts. Du är kommunikativ och har en förmåga att skapa relationer som bidrar till bra samarbete på din arbetsplats. Vidare har du en positiv attityd och ett stort engagemang i vad än du tar dig an.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Triomec. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägning Plats: Storgatan 45, Solna Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, administration, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, heltid, ekonomiadministratör, admin, Solna

Referens

2478801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till